Nieuwe look, nieuwe reis!
Bonjour allemaal!
Ja het gaat weer gebeuren hoor, ik ben net ruim een maandje (eigenlijk bijna 2 maandjes) terug van mijn Fuerteventuravakantie en ik mag alweer weg!Misschien is het stiekem best asociaal hè? Nouja, dat moet dan maar, voor deze keer... Mijn volgende bestemming is Saint Honoréles bains - La douce france dus!
Het wordt weer een hele onderneming, voor het eerst heel lang in de trein. Gelukkig vind ik het helemaal niet erg om lang in de trein te zitten, dat ben ik gewend namelijk.. Maar zo lang?! Of ik dat ga overleven weet ik nog niet hoor! Ik neem allemaal entertainment mee dus ik denk dat het wel moet lukken..
Misschien moet ik jullieook nog even vertellen hoe ik aan dat leuke plaatsje kom waar ik mijn vakantie ga houden? Ga er maar even voor zitten hoor, want het is een héél erg langverhaal!
Begin.
De ouders van een vriendin van mij hebben een huisje gekocht, in dat leuke plaatsje. Ze zochten klussers om het huis een beetje leuk op te knappen, dus dat gaan wij nou doen! Ook gaan we natuurlijk lekker genieten van de natuuren de zon!!
Einde.
Whahaha XD Wat een langverhaal hè? Echt om een boek over te gaan schrijven!! Ik zal mijn camera ook meenemen, dat is wel leuk voor iedereen die deze weblog volgt. Ik heb uit een zeer betrouwbare brongehoord dat er daar een gast-laptop staat waar ik gewoon mijn camera in kan pluggen en zo komen er dan toch eindelijk foto's tussen al mijn saaie regels tekst te staan!
Als jullie het weer willen volgen daar, dan is hieronder een link. Dat is een voorspelling voor de komende 10 dagen.
Er staan al aardig wat dingen op het programma maar dat ga ik jullie nu allemaal nog niet vertellen. Eerst moet ik me maar eens bezig gaan houden met mijn koffer.. Dat is niet echt overbodig!
Trouwens, Bij een nieuwe reis, hoort ook een nieuwe Look, vandaar dat ik hem even veranderd heb. Vinden jullie het wat?
Su?Zo!
Lekker hoor op vakantie!
Nou ik ga je zeker wel volgen meid ben benieuwt :P
Je hebt mijn vakantie van vorig jaar nog niet overtroffen, dus ik zou zeggen... hierna nog maar een keertje weg? :p
Geniet er van!!!!! La Douce France is moooi:D:D
xxxx