Home Sweet Home!
Het was een lekkere maar erg dubbele week! Aan de ene kant dacht ik dat ik er al heel lang was [door het relaxte leventje wat je daar hebt zonder stress van de dagelijkse dingen]...maar aan de andere kant vlogen de dagen voorbij! Dat komt natuurlijk ook mede door die twee excursie-dagen.
We hebben de laatste 2 dagen niet echt veel bijzonders gedaan, gewoon veel gelezen & getafeltennist. Dat was erg leuk om te doen! Ik werd echt steeds fanatieker toen het goed ging en ik sloeg hele gemene ballen zodat Rob hem niet kon raken

Ik ga mijn oude-nieuwe hobby ping-pongen dus maar weer oppakken! Het waait hier alleen altijd te veel in de tuin, zelden is het zo stil dat het balletje gewoon doet wat jij wilt..
Voor de rest hebben we natuurlijk heerlijk genoten van het eten en het uitzicht. Er zijn nog een paar panorama-filmpjes gemaakt voor het thuisfront en wat afscheidsfotos ;).
Gisteren werden we om 17:30 LT opgehaald door de Arke-(Tui) bus en zijn we na een paar tussenstops doorgereden naar het vliegveld van Fuerteventura. Daar hebben we ingeckecked en zijn we alle winkels nog eens afgelopen oop zoek anar een sleutelhanger met Fuerteventura erop [omdat ik ook Lanzarote heb nu :)]. Helaas konden we die niet vinden dus dan maar zonder sleutelhanger naar huis. We hebben toen op de luchthaven broodjes gescoord [van die sandwiches die zo verschrikkelijk klef zijn...] endaarna gingen we naar de gate..We vlogen precies op tijd weg en we kwamen 20 minuten eerder opSchiphol aan dan gepland [1:50u LT]. Ik vond dat wel een goed idee want dan kon ik sneller naar huis.. Maar nee hoor, de koffers kwamen pas rondhalf 3uit het vliegtuig dus we waren pas om 3:45u thuis.
Toen heb ik lekker uitgeslapen en ben ik begonnen met het uitzoeken van de foto's. Het zijn er maar 900 dus dat valt reuze mee. Ik zet er zo al een aantal hier op de site, zodat jullie ze kunnen zien!
Dank jullie wel voor het lezen/meeleven met mijn avonturen!!
Liefzzz.
Su?Zo!
Die laatste twee dagen klinken echt goed in mijn oren! hahaha! Zo lekker relaxt alles kunnen doen wat je wilt.. heerlijk :D
Nog een beetje bijgekleurd en je boeken uitgelezen?!
Ik ben benieuwd naar je foto's! Wanneer kom je mn huisje bekijken? :P