lees
Lieve Suus,
Ook al hadden we het programma al van je gehoord toch is het leuk om het nog eens te kunnen lezen. Helemaal leuk was dat we je vanavond ook nog via de webcam hebben gezien. Een ding weten we zeker en dat is dat je het super naar je zin hebt samen met Rob. Van een afstand genieten wij mee! Jammer dat je de foto's niet bij je blog kan plaatsen.
We zijn benieuwd hoe je het morgen op de kameel vindt.
Kus, pap en mam
Ha BuufSuus,
Je hebt het prima naar zin daar zo te lezen, en nog lekker druk ook! Laat ik nu net deze week een emailtje ontvangen hebben van een oude pen-vriendin (van toen ik 19 was) die nu op Las palmas woont...... Grappig hè? Nou, ik hoor je verhalen en zie je foto's wel
Groet
Buum
hey suzie!
wat naar allemaal zeg!ik ben nu al nieuwsgierig naar je fotos!ben blij dat je goed aangekomen bent!geniet er maar lekker van want voor je het weet is de week zo om!voorzichtig daar en ik hoor wel weer hoe het verder gaat!ik kijk uit naar je verhalen.groeten aan rob!take care!je liefste nichtxxxx
Heei Suzan,
Je zit daar lekker op dat eiland. Hier is het vandaag echt weer wat kouder. Dus geniet maar lekker van alle leuke dingen die je nog gaat ondernemen.
liefs Annelies