Was ik weer!
18 jun. 2011
🇳🇱
vanuit Nederland
Hello lieve mensen, hier was ik alweer met een nieuwtje..!!
De reis is nog maar ongeveer 50 dagen weg!!
*Ik kan eigenlijk niet wachten maar het zal wel moeten ;-).*
Ondertussen heb ik mijn malariapillen opgehaald (super duur die dingen!).
Het visum wordt ergens in de komende 4 weken geregeld. Ik heb het erg druk met mijn tentamens en het consulaat is maar 3 uur per dag open dus dat is niet echt handig! Het zit ook niet echt naast de deur dus je moet er wel even de tijd voor uittrekken om er naar toe te kunnen.
Ik moet ook nog een setje hebben met injectienaalden [first aid kit]...
Stel je voor dat er wat gebeurd dan zou het toch wel fijn zijn als je gewoon behandeld kan worden met steriele naalden. Oh en ORS moet ik ook nog even halen.
De volgende blog wordt echt leuk want dan ga ik jullie laten zien waar ik allemaal heen ga (met foto's!). Dan is het dus niet meer zo'n saai stukje tekst ;).
Oh ik heb hier al wel iets leuks... Ik ga namelijke en reisverslag bijhouden in een Moleskine! Ik heb er eigenlijk twee: een Passion moleskine van Travel journal en een notitieboek. Ik had gehoopt dat er in de TJ genoeg ruimte was om mijn verhaal kwijt te kunnen maar dat was helaas niet zo (en toch heeft dat ding 240 pagina's!).
Hieronder mijn Travel Journal:

Die andere is gewoon zwart met een oranje omslag waar Moleskine opstaat :P.
Niet veel bijzonders dus.. Maar ik kan wel 240 pagina's volstauwen met allemaal info!
Moleskine staat bekend om allemaal art dingen dus ik ga er niet alleen maar in schrijven maar het wordt een leuk geillustreerd boekje met allerlei gave dingen!
Als er wat in staat zal ik het laten zien :D.
Eerst nog even een goed schrijvende pen kopen want de pennen die hier liggen zijn geloof ik allemaal op (niet slim)
Volgende keer dus weer met leuke plaatjes erbij!
Liefs,
Su?Zo!
De reis is nog maar ongeveer 50 dagen weg!!
*Ik kan eigenlijk niet wachten maar het zal wel moeten ;-).*
Ondertussen heb ik mijn malariapillen opgehaald (super duur die dingen!).
Ik moet ook nog een setje hebben met injectienaalden [first aid kit]...
Hieronder mijn Travel Journal:

Die andere is gewoon zwart met een oranje omslag waar Moleskine opstaat :P.
Als er wat in staat zal ik het laten zien :D.
Volgende keer dus weer met leuke plaatjes erbij!
Liefs,
Su?Zo!
18 jun. 2011, 20:41
Joehooeee leuk! 50 dagen zijn zo om hoor!
En als je volgende keer plaatjes in je verslag gaat zetten, kan ik ze dan wel zien? ik ziet niks!
xx
19 jun. 2011, 23:01
Spanned allemaal!
Ik ben benieuwd naar wat je allemaal al in je andere molliej geschreven hebt!
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}